Zalmburgers
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
6
timer
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
50 à 60 g paneermeel
1 ei
enkele takjes verse koriander
6 kleine, ronde broodjes
1 limoen
1 eetlepel olie
peper en zout
1/2 rode ui (of een kleine)
sla, tomaten, tartaarsaus, lente-uitjes, augurken, enz
500 g verse zalmfilets
Bereiding
Snij de zalm in blokjes en doe ze in de beker van de hakmolen. Voeg wat geraspte limoenschil (ong. 1 koffielepel) toe, evenals 1 eetlepel limoensap. Doe er ook het ei bij, de gehakte rode ui, de koriander, peper en zout. Laat hakken tot een glad mengsel. Voeg het paneermeel toe en meng goed. Breng op smaak.
Verdeel de bereiding in 6 en maak er burgers van. Leg ze in de olie in een grote braadpan met antikleefbodem. Laat ze aan beide zijden goudbruin bakken op middelhoog vuur.
Zet op tafel met broodjes, sla, in plakjes gesneden tomaten, tartaarsaus, gehakte lente-uitjes en augurken. Elkeen kan dan zelf zijn burger samenstellen.
Zalmburgers is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Verse zalmburgers met citroen en dragon »
Zalmburger met limoen en dille »
Broodje visburger »
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot »
Verse zalmburgers met citroen en dragon »
Zalmburger met limoen en dille »
Broodje visburger »
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot »