Meloengranité met cake en mascarponemousse

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de meloen en verwijder de zaadjes. Mix het vruchtvlees en laat uitlekken.
  • 2 Zet het uitgelekte vruchtvlees in de vriezer en laat opstijven – roer af en toe om.
  • 3 Meng de mascarpone, de room, de uitgeschraapte vanillestok en de bloemsuiker onder elkaar.
  • 4 Steek met een dresseerring rondjes uit de cake, schep er wat granité bij, dresseer met enkele quenelles mascarponemousse en werk af met een beetje munt.

Meloengranité met cake en mascarponemousse is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Passievruchtgelei met mascarponemousse
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
mascarponemousse met witte chocolade en ananas
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Pesto-mascarponemousse
10-20 min -
Bekijk recept
Honing-Mascarponemousse
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept