Vitello tonnato II

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bind de varkensoester dicht. Schil de wortel en snijd deze in de lengte in tweeën. Schil de ui.
  • 2 Doe de kalfsfilet in een stoofpan. Voeg de wortels, selder, ui, laurier, de takjes platte peterselie, het zout en de peperbolletjes toe. Giet er koud water bij totdat het gebraad bedekt is. Laat 1 uur stoven op een laag vuur met het deksel erop. Haal vervolgens het gebraad van het vuur en laat afkoelen. Filter de bouillon.
  • 3 Week de kappertjes. Giet de eigelen in een diep bordje. Voeg zout, peper en het citroensap toe. Laat de eigelen rijzen met olijfolie.
  • 4 Giet de tonijn, de geweekte kappertjes, de ansjovissen, wat blaadjes peterselie en 10 cl bouillon van de kalfsjus in de kom van een mixer. Mix, voeg mayonaise toe en mix opnieuw.
  • 5 Op het bord: snijd het vlees in fijne sneetjes. Leg ze op een dienschotel. Overgiet met saus. Versier met de dikke kappertjes en blaadjes platte peterselie.

Vitello tonnato II is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
Gazpacho
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept