Rode crumble

6
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Maak de stengels rabarber schoon, schil ze en snijd in blokjes. Verwijder het kroontje van de aardbeien. Spoel al het fruit, meng het met de suiker en verdeel gelijkmatig over een beboterde ovenschaal. Besprenkel met het limoensap en scheur er de muntblaadjes over.
  • 3 Bereid de crumble. Kneed hiervoor de rietsuiker, de bloem en 200 g boter tot een homogene pasta. Hak de notenmengeling in grove stukken en voeg toe samen met de havermout. Kneed goed. Brokkel deze crumble over het fruit.
  • 4 Plaats de ovenschaal met het fruit in de oven en bak 30 à 35 minuten tot de crumble knapperig en goudbruin is gebakken.

Rode crumble is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept