Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene asperges

8
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 180-200°C. Leg de vis in een ovenvaste schaal en giet er het citroensap over. Voeg de wij n toe, zodat de vis tot de helft bedekt is. Strooi er de lente-ui en de citroenzeste overheen. Overgiet met de olij folie. Kruid met peper en zout en zet 15 min in de oven.
  • 2 Stoof ondertussen de asperges op een middelmatig vuur in een pan met een beetje olij folie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Voeg de asperges bij de vis, strooi er wat peterselie over en dien meteen op, met een heerlijke erwtenpuree met wasabi.

Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene asperges is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept