Roodbaarsfilets met rabarber en gekonfijte kerstomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de rabarber en snij de stengels in stukjes. Laat ze 1 min blancheren in kokend water. Laat uitlekken en schrikken onder koud water. Laat de boter smelten in een pan met antiaanbaklaag en bak de stukjes rabarber er goudbruin in. Voeg de honing en de kruiden toe en laat nog 1 min verder bakken. Hou de rabarber warm.
  • 2 Maak de pan schoon met keukenpapier. Verhit 1 el olijfolie en bak de vis aan op de velkant, tot het vlees wit wordt. Kruid met zout en peper. Verwarm in een pan de rest van de olie met de suiker. Doe er de tomaten bij en laat ongeveer 5 min bakken op een zacht vuur. Schep er regelmatig een beetje bakvocht over.
  • 3 Schik stukjes rabarber, roodbaarsfilets en gekonfijte tomaatjes op de borden. Giet er een beetje bakjus van de tomaten over en dien op.

Roodbaarsfilets met rabarber en gekonfijte kerstomaten is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept