Rabarbercrumble

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er met de punt van een mes het merg uit. Meng in een schaal de stukjes rabarber met 100 g suiker en het vanillemerg. Zet even apart.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een andere schaal de bloem met de boter, de amandelschilfers en de rest van de suiker. Kneed met de vingertoppen tot een zanddeeg.
  • 3 Schep het rabarbermengsel in een ovenvaste schotel. Bedek met het zanddeeg maar druk niet aan. Zet 30 min in de oven.

Rabarbercrumble is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
0 min
Bekijk recept