Met het mes gesneden tartaar met ansjovis en kappertjes

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de vinaigrette: mix de eierdooier, de look, de mosterd, de ansjovis, de azijn en de Worcestershiresaus tot een glad mengsel. Kruid met peper en zout. Voeg geleidelijk een scheut olie toe. Verkruimel de parmezaan over deze bereiding en meng.
  • 2 Hak het vlees met een mes en stort in een kom. Voeg de olijfolie en de vinaigrette toe. Kruid met peper en zout en meng.
  • 3 Schik de tartaar op de borden en werk af met de rode ui, de kapperappels, de zwarte olijven, de ansjovisfilets en enkele rucola- en basilicumblaadjes.

Met het mes gesneden tartaar met ansjovis en kappertjes is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept