Bruschetta met gegrilde paprika en kappertjes

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit 1 gepelde en gehakte rode ui gedurende 12 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat een bokaal gegrilde rode paprika uitlekken en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg toe aan de ui, samen met 80 ml balsamicoazijn  en 50 g bruine suiker. Laat voorzichtig sudderen. Voeg 80 g olijven in plakjes toe en 2 el kappertjes. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie, breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de oven en beleg met het olijf-paprikamengsel. Werk af met enkele takjes tijm.

Bruschetta met gegrilde paprika en kappertjes is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept