Pangasius met tagliatelle en spinazie

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de sjalot glazig in een beetje boter. Voeg de spinazie, de look en de mascarpone toe. Bevochtig met de visfond en meng zorgvuldig door elkaar. Breng op smaak met zout, peper en een mespuntje
  • 2 Kook de tagliatelle gaar in een grote pan gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en hou apart.
  • 3 Haal de visfilets door de bloem. Kruid met wat peper en zout. Laat 3 el olijfolie warm worden in een pan en bak de vis gedurende 8 min op een hevig vuur gaar aan elke kant. Meng de spinazie door de pasta en dien op met de vis.

Pangasius met tagliatelle en spinazie is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept