Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mosselen met de groenten. Haal ze uit de schelpen. Giet de eieren, de bloem en het paneermeel in drie verschillende kommen. Haal de mosselen door de bloem, daarna door de losgeklopte eieren en tot slot door het paneermeel.
  • 2 Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de mosselen goudbruin. Steek ze per twee op een stokje met ertussen een paprikablokje.
  • 3 Maak een vinaigrette van de yoghurt, de mosterd en de azijn en kruid met peper en zout. Besprenkel de bietensalade met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer de brochettes met de vinaigrette apart.

Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met walnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met bietensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept