Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Voorgerecht
link
Simply you
print
Ingrediënten
1 kg mosselen, schoongemaakt
1 zakje mosselgroenten
2 eieren, los geklopt
100 g bloem
100 g paneermeel
olijfolie
2 groene paprika’s, in blokjes
150 ml volle yoghurt
1 El mosterd
1 El witte wijnazijn
200 g rode bietensalade
peper, zout
Bereiding
Kook de mosselen met de groenten. Haal ze uit de schelpen. Giet de eieren, de bloem en het paneermeel in drie verschillende kommen. Haal de mosselen door de bloem, daarna door de losgeklopte eieren en tot slot door het paneermeel.
Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de mosselen goudbruin. Steek ze per twee op een stokje met ertussen een paprikablokje.
Maak een vinaigrette van de yoghurt, de mosterd en de azijn en kruid met peper en zout. Besprenkel de bietensalade met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer de brochettes met de vinaigrette apart.
Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade is een recept van
Simply you
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse haring-bietensalade met appel »
Bietensalade met haring »
Bietensalade met walnoten »
Lekkerbekjes met bietensalade »
Filokaneelkoekjes met kwark »
Crème brûlée »
Warme bonensalade met krokante ham »
Muesli-ijstorentjes »