Herfstslaatje met geroosterde pompoen

4
35 min
Salade
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de pompoenblokjes met komijn en paprika en kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en zet 40 min in de oven.
  • 2 Rooster de hazelnoten zonder vetstof en hak daarna in grove stukken. Ontpit de granaatappel. Kook de spruiten 6 min in gezouten water tot ze goed gaar zijn en spoel onder koud water.
  • 3 Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla, de groenten, de hazelnoten, de quinoa en de granaatappel over de borden. Maak de vinaigrette en sprenkel over de salade.

Herfstslaatje met geroosterde pompoen is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfstslaatje met licht gerookt everzwijnfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Herfstslaatje met rosbief
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamrolletjes met witloofstoemp
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept