Gevulde fazantfilets

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Marineer de fazantfilets in witte wijn. Maak de vulling door de gevogeltelever en het gehakt te mixen tot een gladde massa. Voeg de sjalot, look, het ei, het uitgelekte broodkruim, de hazelnoten, basilicum en cognac toe. Kruid met peper en zout.
  • 2 Haal de fazantfilets uit de wijn, dep ze droog, snij elke filet overlangs deels door en vul met het mengsel. Rol de speklapjes rond de filets en zet vast met een tandenstoker.
  • 3 Schik de fazantfilets op een bakplaat met wat water en zout en laat 20 tot 25 min. bakken in de oven. Serveer met de salade van wilde rijst en granaatappel.

Gevulde fazantfilets is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantfilet met spek en paddenstoelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazantfilets met groene peper
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Fazantfilets Met Gekonfijt Witloof En Een Saus Van Spruitjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept