Lasagne met spinazie en Pecorino tomatensaus

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak in een stoofpan het gehakt met de Provençaalse kruiden en de twee teentjes look. Giet de Pecorino-saus erbij en laat sudderen. Voeg 250 g mascarpone toe aan de bereiding.
  • 2 Bak de spinazie in een pan met wat olijfolie, kruid met peper en zout en hou warm.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C. Giet een laag tomatengehaktsaus op de bodem van een ingevette schotel en bedek met lasagnevellen, een laag saus en een laag spinazie. Blijf deze laagjes afwisselen tot alle ingrediënten op zijn. Beleg de laatste laag lasagnevellen met de rest van de mascarpone en bestrooi royaal met  de pecorino voor je de lasagne 20 min bakt in de oven.

Lasagne met spinazie en Pecorino tomatensaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept