Vanillepudding, rabarbermoes en crumble

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de rabarbermoes. Snij de bladeren en de harde delen van de rabarberstelen weg. Spoel ze en verwijder de draden met een klein mesje. Snij de stelen in stukken van 2 à 3 cm. Leg ze in een pan met de suiker en breng aan de kook. Voeg het citroensap toe en laat 10 min sudderen op een matig vuur. Laat afkoelen.
  • 2 Maak nu de crumble klaar. Meng de bloem, de havermout, de boter en de suiker in een kom. Kneed het mengsel met de vingers tot een zanderig deeg. Spreid het deeg uit op een met bakpapier bedekte ovenplaat. Schuif 20 à 25 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Laat afkoelen.
  • 3 Verdeel de pudding over vier kommen, voeg de rabarbermoes toe en bedek met de knapperige crumble.

Vanillepudding, rabarbermoes en crumble is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Suikervingerpudding
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pudding met pruimensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Javanais voor de tofste papa
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeitaartjes
Nagerecht
Bekijk recept