Chipolata, witloof met Rochefort in de oven

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij het witloof overlangs in twee en snij de harde kern weg. Laat de stronken in hete boter zacht worden, langs beide kanten. Strooi er de suiker over, kruid verder af met peper en zout.
  • 2 Leg het witloof in een ovenschaal, afgewisseld met schijfjes appel. Verkruimel er de kaas over en versier met noten en tijm. Giet er de room over.
  • 3 Zet 15 min in de oven. Bak ondertussen de chipolata en dien op met het witloof.

Chipolata, witloof met Rochefort in de oven is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept