Tataki van gegrild rundvlees met een salade van komkommer, avocado en pindanoten

4
6 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de pindanoten grof en rooster ze in een droge pan met antiaanbaklaag. Snij de komkommer met een dunschiller in linten. Snij de avocado’s in blokjes. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
  • 2 Besprenkel het vlees met olie, kruid met zout en peper en bak het 2 min aan elke kant in een verhitte braadpan. Laat het vlees onder een vel aluminiumfolie rusten en snij het dan in heel dunne plakjes.
  • 3 Verdeel de komkommersalade over vier borden, schik er reepjes rundvlees op, bestrooi met geroosterde pindanoten en dien op genappeerd met vinaigrette.

Tataki van gegrild rundvlees met een salade van komkommer, avocado en pindanoten is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Phad thai (gebakken rijstnoedels)
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tataki van zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tataki van rund, salade van vergeten groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept