Zoetzure primeurgroenten

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de azijn met de peperkorrels, knoflook, suiker, zout, mosterdzaadjes en venkelzaad. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur 10 min koken.
  • 2 Pel de sjalotten en schraap de wortelen. Spoel alle andere groenten. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snij de wortelen en de radijzen in vrij dikke staafjes. Snij de grootste raapjes in stukken.
  • 3 Stoom alle groenten apart gaar en leg ze in een grote inmaakbokaal. Giet er de warme marinade over en voeg een takje platte peterselie toe. Sluit de bokaal zorgvuldig, zet hem ondersteboven en laat zo helemaal afkoelen.

Zoetzure primeurgroenten is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillon met jonge primeurgroenten
35 min
Bekijk recept
Lentelamsragout
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met rode curry, tijgergarnalen en primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept