Asperges in Parmezaankorst met dillesaus

4
12 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de asperges met een dunschiller, snij de onderkant weg en blancheer de asperges dan 2 min in licht gezouten kokend water.
  • 2 Meng in een diep bord 80 g van de Parmezaan met het paneermeel, de boter en de cayennepeper. Klop in een tweede bord de eiwitten los met de honing. Rol elke asperge eerst door het eiwit en dan door het mengsel met paneermeel. Leg de asperges op een bakplaat bedekt met bakpapier, strooi er de rest van de Parmezaan over en bak 10 min in de oven.
  • 3 Meng voor het sausje alle ingrediënten, kruid met zout en peper en dien op bij de krokante asperges.

Asperges in Parmezaankorst met dillesaus is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept