Zalmtompouce met bieslook-kappertjesroom

4
40 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Leg de deegplakjes op de bakplaat en besmeer ze dun met ei. Prik met een satéprikker tien gaatjes in het deeg. Bak de deegplakjes in 15 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Houd enkele sprieten bieslook apart, snijd de rest fijn. Klop met een mixer of garde de slagroom (zonder suiker) stijf. Schep er de bieslook, de kappertjes en zout en peper naar smaak door.
  • 3 Laat het deeg afkoelen. Snijd horizontaal door. Leg de onderste helften op de borden. Schep er de helft van de room op en beleg met de helft van de zalm. Snijd de zalm eventueel bij ter grootte van het deeg. Maak zo nog een laag room en een laag zalm. Leg de bovenste helften erop.
  • 4 Garneer met uienringen, bieslook en de knoflooksaus.

Zalmtompouce met bieslook-kappertjesroom is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenwrap Met Kappertjesroom
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Zalmmoot Met Een Dragon Kappertjesroom
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met zure room als voorgerecht of
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met romige forelmousse
405 min- Voorgerecht
Bekijk recept