Zalmlasagne met zuurkool

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof in een pan met dikke bodem de zuurkool met een kopje water, de boter, het laurierblaadje en peper naar smaak in 20 min. zachtjes gaar. Giet de zuurkool af en doe terug in de pan.
  • 2 Voeg de kookroom en de pesto toe en breng aan de kook. Verwarm intussen de oven voor tot 180 °C. Strooi de allesbinder bij de zuurkool en roer tot een gebonden saus.
  • 3 Verdeel een laag zuurkool over de bodem van de ovenschaal. Leg er een paar plakjes ontbijtspek op. Dek af met lasagnebladen. Leg een beetje zalm op de lasagnebladen en bedek met zuurkool. Maak zo meer lagen van de zuurkool, het spek, de lasagnebladen en de zalm. Druk de lagen goed aan zodat de bovenste bladen goed met saus bedekt zijn.
  • 4 Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Zalmlasagne met zuurkool is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zalmlasagne
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne met rode pesto
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmlasagne Met Venkel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept