Wrap met Mexicaanse pulled pork

4
260 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 110 °C. Wrijf het vlees in met zout en peper naar smaak en leg in een ovenschaal.
  • 2 Verdeel de burrito seasoning mix over het vlees. Snijd de tomaten in grote stukken en verdeel over het vlees.
  • 3 Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak het vlees in de voorverwarmde oven in 4 uur gaar.
  • 4 Laat het vlees iets afkoelen en trek het vlees met 2 vorken in losse draadjes. Prak met een vork de tomaten en het sap door het vlees. Voeg naar smaak wat extra burrito seasoning mix toe.
  • 5 Verwarm tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado in dunne reepjes. Schep het vlees op de tortilla. Verdeel er de avocado over en besprenkel met limoensap. Bestrooi met de grofgehakte koriander en rol de tortilla’s op.

Wrap met Mexicaanse pulled pork is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bagel van "pulled pork" met witte kool en BBQ-saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Adobong Baboy (Pork Adobo)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept