Witlof-venkelsalade met peterselie en granaatappel

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de sjalot met de wijnazijn en marineer 5 min. Snijd intussen de harde kern uit de venkel, halveer witlof en venkel en snijd de groenten in de lengte in dunne plakjes.
  • 2 Klop de olijfolie door de wijnazijn. Voeg de peterselie met zout en peper naar smaak toe. Schep de witlof en de venkel door de dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Schep de salade op een schaal en verdeel er de granaatappelpitjes en de preischeutjes over.

Witlof-venkelsalade met peterselie en granaatappel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Biogarde met sinaasappel en kaneel
5 min
Bekijk recept
Salade met rode biet geitenkaas
25 min - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept