Warme focaccia met spinazie en ei

4
15 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Bak het brood in ca. 10 min. knapperig. Kook intussen de eieren in ca. 8 min. hard. Laat ze onder stromend koud water schrikken. Pel de eieren en snijd ze in plakjes. Ris de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe en laat de blaadjes slinken. Breng op smaak met zout en peper. Neem de spinazie uit de pan en laat goed uitlekken.
  • 3 Snijd het brood overlangs open. Bestrijk de bovenste helft van het brood met de roomkaas. Beleg de onderste helft met de spinazie. Verdeel de plakjes ei erover. Bestrooi het met de rozemarijn. Dek af met de bovenste broodhelft. Snijd het brood in stukken en zet vast met de prikkers.

Warme focaccia met spinazie en ei is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept