Varkensrolletjes met spek, salie en appel

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de schnitzels op het werkvlak en bestrooi het vlees met peper. Leg op elke schnitzel 2 plakjes spek en 2 blaadjes salie. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi rondom met zout en peper naar smaak.
  • 2 Verhit in een koekenpan de helft van de olie. Bak de schnitzelrolletjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin aan. Draai het vuur laag en bak ze in ca. 12 min. gaar.
  • 3 Verhit intussen in een koekenpan de overige olijfolie. Bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin en gaar.
  • 4 Snijd intussen de appel in partjes en voeg aan het vlees toe. Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord.
  • 5 Schenk de laatste minuut de wijn bij het vlees, zet het vuur hoog en laat 1 min. inkoken. Verdeel de varkensrolletjes met de appeljus over borden. Leg er de bimi bij. Bestrooi de bimi met het amandel- schaafsel en serveer de aardappelschijfjes erbij.

Varkensrolletjes met spek, salie en appel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes Met Mozzarella En Marsalajus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEVULDE VARKENSROLLETJES**
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept