Varkensrolletjes met spek, salie en appel

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de schnitzels op het werkvlak en bestrooi het vlees met peper. Leg op elke schnitzel 2 plakjes spek en 2 blaadjes salie. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi rondom met zout en peper naar smaak.
  • 2 Verhit in een koekenpan de helft van de olie. Bak de schnitzelrolletjes op hoog vuur in 3 min. rondom bruin aan. Draai het vuur laag en bak ze in ca. 12 min. gaar.
  • 3 Verhit intussen in een koekenpan de overige olijfolie. Bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin en gaar.
  • 4 Snijd intussen de appel in partjes en voeg aan het vlees toe. Kook de bimi in water met zout in 4 min. beetgaar. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord.
  • 5 Schenk de laatste minuut de wijn bij het vlees, zet het vuur hoog en laat 1 min. inkoken. Verdeel de varkensrolletjes met de appeljus over borden. Leg er de bimi bij. Bestrooi de bimi met het amandel- schaafsel en serveer de aardappelschijfjes erbij.

Varkensrolletjes met spek, salie en appel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse varkensrolletjes met pasta pomodore
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrolletjes met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept