Tomatensoep en croute met een korstje

4
40 min-
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de soep in de ovenvaste soepkommen. Snijd voor elke kom de hoekjes van een plakje deeg zodat er deegrondjes ontstaan.
  • 2 Bestrijk de deegrondjes dun met ei. Leg op elke soepkom een deegrondje met de bestreken kant naar beneden. Druk het deeg stevig aan. Bestrijk ook de bovenkant dun met ei. Zet de soepkommen tot gebruik in de koelkast (kan 1 dag van tevoren). Steek uit de laatste deegplakje(s) diverse vormpjes. Bestrijk ze eveneens met ei en bewaar afgedekt in de koelkast.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de deegvormpjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Zet er de soep bij. Zet de soep 15 min. in de voorverwarmde oven, tot de soep warm is en het deeg goudbruin en krokant.
  • 4 Zet de soepkommen op borden en leg er de koekjes bij.

Tomatensoep en croute met een korstje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel van Eugénie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept