Toast met dille-roomomeletjes en rosbief

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een rond schoteltje of kommetje grote cirkels uit het brood. Rooster de broodcirkels in een broodrooster lichtbruin en krokant.
  • 2 Klop de eieren los met de helft van de crème fraîche, de dille en zout en peper naar smaak.
  • 3 Smelt een klein klontje van de boter in 2 koekenpannen en bak in elke pan telkens 1 kleine omeletje per persoon.
  • 4 Bestrijk ondertussen de afgekoelde toast met de rest van de crème fraîche.
  • 5 Leg de omeletjes op de toast en verdeel de rosbief en de slablaadjes erover. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

Toast met dille-roomomeletjes en rosbief is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept