Tjah van paksoi met speklapjes

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de paksoi schoon, snijd het kontje van de struik en snijd de stelen en het blad in repen van ongeveer 3 cm breed. Houd de stelen en het blad apart.
  • 2 Was de courgette en snijd hem in plakken van ½ cm dik. Snijd het vlees in repen van 1 cm dik.
  • 3 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Verhit de olie in een wok en fruit de ui al omscheppend goudgeel en glazig. Pers de knoflook erboven uit en voeg het vlees toe. Roerbak het vlees in ca. 6 min. gaar. Schep de gember erdoor.
  • 5 Voeg de stelen van de paksoi en de courgette toe en roerbak alles in ca. 5 min. op hoog vuur totdat de groenten beetgaar zijn. Voeg de laatste 2 min. het paksoiblad toe. Schep de sojasaus en zout en peper naar smaak erdoor. Serveer met de rijst en de kroepoek.

Tjah van paksoi met speklapjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept