Tilapiafilet met groene groenten, naanbrood en mosterd

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen met de sugarsnaps en de broccoli in water met zout 4 min. Giet ze af en spoel kort onder stromend water koud. Laat goed uitlekken. Rooster de naanbroden in een droge koekenpan warm en knapperig.
  • 2 Verhit in een wok de olie. Fruit de knoflook 1 min. Schep de tilapiafilet erdoor en bak 3 min. op hoog vuur.
  • 3 Voeg de groenten met de bosui en de rode peper toe. Schenk de sojasaus erbij en bak nog 2-3 min. op matig vuur.
  • 4 Verdeel de tilapiafilet met de groenten over 4 borden. Serveer met stukken naan en de mosterd.

Tilapiafilet met groene groenten, naanbrood en mosterd is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept