Sushi volcano haring

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de rijst aan met de dressing en verdeel in 4 porties.
  • 2 Leg een vel vershoudfolie op het sushimatje. Leg hierop 1 norivel. Verdeel er 1 portie rijst over en keer zodat het norivel boven ligt.
  • 3 Verdeel ¼ van de bietenreepjes in een baan erover. Spuit er een baan wasabisaus langs. Rol met behulp van het sushimatje op.
  • 4 Meng de bieslook met het maanzaad en strooi op een bord. Rol er de sushirol door. Maak zo nog 3 rollen.
  • 5 Snijd elke rol in plakken en leg ze op een schaal. Verdeel er de blokjes haring over en bestrooi met de uitjes.

Sushi volcano haring is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept