Stufato di carne

4
120 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan. Bestrooi de hamlappen met zout en peper naar smaak en bak ze in ca. 4 min. aan beide kanten bruin aan. Neem het vlees uit de pan.
  • 2 Fruit de ui met de bleekselderij en de bospeen ca. 1 min. in het bakvet. Schep de laurier, de tijm en de rozemarijn erdoor. Voeg de tomatenpuree toe en bak alles ca. 1 min.
  • 3 Voeg de knoflook en de wijn toe en verwarm nog ca. 1 min. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Leg het vlees terug in de pan.
  • 4 Draai het vuur laag en stoof de hamlappen afgedekt in
  • 15 uur gaar. Kook ondertussen de sugarsnaps in water met zout in ca. 3 min. beetgaar. Giet af, spoel ze onder koud stromend water en zet ze apart.
  • 5 Voeg vlak voor het serveren de balsamicoazijn, de sugarsnaps, de basilicum en zout en peper naar smaak aan de hamlappen toe.

Stufato di carne is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Coniglio Stufato
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato Di Vitello Al Chianti Classico
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Stufato
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato Di Vitello Al Chianti Classico
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept