Spruitjes-kalkoenspiesen met zachte kerrie-appeldip

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Kook de spruitjes in water met zout naar smaak ca. 8 min. Laat ze in een vergiet uitlekken en een beetje afkoelen.
  • 2 Rijg de spruitjes en de kalkoenblokjes om en om aan de satéstokjes. Leg de spiesjes op de bakplaat of in lage ovenvaste schaal. Meng de olie met ? van de kerriepoeder en zout naar smaak. Bestrijk de spiesjes met een kwastje rondom met de kerrie-olie. Schuif de bakplaat of ovenschaal in het midden van de hete oven en laat het in 10-15 min. gaar worden.
  • 3 Meng ondertussen in een schaaltje de rest van de kerriepoeder met de appelmoes en de zure room. Voeg naar smaak zout toe.
  • 4 Leg de spiesjes op de borden en zet de kerriedip op tafel.

Spruitjes-kalkoenspiesen met zachte kerrie-appeldip is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spekballetjes met appelstroopdip
10 min Snack
Bekijk recept

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept