Spruitenstamppot met tofu en champignons

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Maak intussen de spruiten schoon. Doe de spruiten halverwege de kooktijd bij de aardappelen in de pan.
  • 2 Verhit in een ruime koekenpan de olijfolie. Dep de tofu droog met keukenpapier en bak de blokjes in 3-4 min. goudbruin. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee.
  • 3 Verwarm de melk. Giet de aardappelen met de spruiten af. Stamp ze met de melk tot een smeuïge puree.
  • 4 Schep de helft van de tofu en champignons door de stamppot. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 5 Schep de stamppot op de borden. Verdeel de walnoten en de rest van de champignons en tofu erover.

Spruitenstamppot met tofu en champignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en walnotenmosterd
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spruitenstamppot
30 min-
Bekijk recept