Sperziebonen met spek en satésaus

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in water met zout in 6-8 min. beetgaar.
  • 2 Verhit in een hapjespan de olie. Bak de spekreepjes in 4 min. knapperig uit. Voeg de ui toe en bak nog 2 min. Verwarm intussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Giet de sperziebonen af en schep ze door het spek-uimengsel. Bak nog 1 min.
  • 4 Verdeel de rijst met de sperziebonen over de borden. Schep er de satésaus bij. Serveer met de kroepoek.

Sperziebonen met spek en satésaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept