Seizoensgroenten met rodewijnboter

4
25 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pastinaak, peen en spruiten in water met zout in 10 min. beetgaar. Spoel de groenten onder stromend water koud en laat goed uitlekken. Bewaar ze eventueel tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de champignons 4 min. Voeg de kruiden en peper en zout naar smaak toe.
  • 3 Voeg de pastinaak, peen, spruiten en boter toe en stoof de groenten in nog 3 min. warm. Voeg desgewenst extra zout en peper toe.

Seizoensgroenten met rodewijnboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knorhaanfilet in rodewijnboter
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tartin van seizoensgroenten en kalkoenfilet
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met pittig gewokte seizoensgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept