Schol met tjap tjoy
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
20 min-
restaurant
Hoofdgerecht
link
Jumbo
print
Ingrediƫnten
250 g mihoen
400 g scholfilets
1 snufje zout
1 snufje peper
60 g bloem
5 el zonnebloemolie
400 g oosterse wokgroenten
3 paprika's
200 ml roerbaksaus tjap tjoy
1 citroensap naar smaak
Bereiding
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en bestrooi de vis met zout en peper. Haal de filets door de bloem.
Verhit in een ruime koekenpan de helft van de olie. Bak de scholfilet in 7 min. goudbruin en net gaar; keer de vis halverwege. Verhit in een wok de rest van de olie. Bak de wokgroenten en de paprika in 5 min. knapperig gaar. Voeg de saus toe en verwarm nog 1 min.
Verdeel de mihoen met de scholfilet en de groenten over de borden. Sprenkel er citroensap naar smaak over.
Schol met tjap tjoy is een recept van
Jumbo
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken sliptong met tjap tjoy »
Pittige vissoep »
Tjap Tjoy »
Tjap Tjoy (nooit meer van de Chinees) »
Gebakken schol met druivendressing »
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn »
Gebakken schol met vers fruit »
Schol met mosterdsaus »