Salade van appel, peer en blauwe kaas

4
15 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de blaadjes sla los van de kropjes, was ze en droog de blaadjes in een slacentrifuge of dep ze voorzichtig droog met keukenpapier. Was de appels en peer, snijd ze met schil in partjes van 1/2 cm.
  • 2 Snijd de stengels bleekselderij in stukjes van 5 cm en snijd de stukjes in de lengte in reepjes.
  • 3 Maak een dressing van het limoensap, de olijfolie, de tabasco en zout naar smaak. Meng de dressing voorzichtig met de partjes appel, de peer en de selderijreepjes.
  • 4 Rangschik de blaadjes sla op de borden en verdeel de salade erover. Brokkel er vervolgens de blauwe kaas overheen. Garneer de salade met de tuinkers.

Salade van appel, peer en blauwe kaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept