Salade met jonge bospeen

4
30 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de bospeentjes en snijd ze in schuine stukjes van 1 cm. Kook de bospeenstukjes in 5 min. gaar.
  • 2 Blancheer de sugarsnaps 3 min. in een pan met kokend water en zout en spoel ze daarna koud af.
  • 3 Meng in een ruime slakom de mosterd, het citroensap, de azijn, de walnoten- en olijfolie en peper en zout door elkaar.
  • 4 Schep de bospeen, de sugarsnaps en de avocado door de dressing en laat het 15 min. intrekken.
  • 5 Schep de sla luchtig erdoor en garneer met de walnoten.

Salade met jonge bospeen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept