Sajoerboontjes met kokosmelk en tofoe

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een wok de olie. Fruit de kruidenmix voor sajoer lodeh 2 min. Voeg het water toe.
  • 2 Voeg de bamboereepjes, de sperziebonen, de spitskool en de tofoe toe. Schenk het blik kokosmelk erbij en breng aan de kook.
  • 3 Kook de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 4 Verdeel de sajoer lodeh over de diepe borden.

Sajoerboontjes met kokosmelk en tofoe is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Omegaburger met tomaten-champignonsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken tofoe met groenten en sesam
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse wrap met tofoe
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mie met sugarsnaps en pikante tofoe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sajoer tofu en boontjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sajoer van boontjes, taugé en tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse gehaktballetjes met sajoerboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Satévinken met sajoerboontjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept