Rozemarijntoast met vitello

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Roer de olie, de rozemarijn en de knoflook door elkaar. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de rozemarijnolie en leg ze naast elkaar op een bakplaat.
  • 2 Plaats de bakplaat in het midden van de oven en rooster de broodjes ca. 7 min.
  • 3 Leg de rozemarijntoast op een mooie plank, leg de plakjes kalfsfricandeau ernaast, doe de kappertjes in een klein schaaltje en serveer met de Boursin Portions.

Rozemarijntoast met vitello is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept