Romige chipolataburrito's met courgette

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 °C. Roer in een schaaltje de inhoud van het zakje burritosaus met 2 el water door de zure room.
  • 2 Verhit in een hapjespan de olie. Bak de worstjes in 2 min. bruin. Voeg de paprika en de courgette toe en bak nog 4 min. Voeg het zakje burritokruidenmix en 100 ml water toe en breng aan de kook. Kook de saus 2 min. zachtjes.
  • 3 Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de tortilla’s verpakt in aluminiumfolie 3 min. in de voorverwarmde oven.
  • 4 Besmeer de tortillla’s dun met de helft van de burritosaus. Schep de chipolatavulling met de groenten erop en rol de burrito’s op. Leg ze in de ovenschaal. Bestrooi ze met de kaas.
  • 5 Bak de burrito’s 8-10 min. in de voorverwarmde oven, tot de kaas is gesmolten en begint te kleuren. Serveer de burrito’s met de rest van de burritosaus en een kleine portie rijst.

Romige chipolataburrito's met courgette is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept