Romige aardpeersoep met Hollandse garnalen

4
35 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardperen met een dunschiller en snijd ze in gelijke stukken van 2 cm. Verhit in een soeppan de olijfolie. Bak de aardperen met de knoflook en de rozemarijn 5 min.
  • 2 Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat de soep op laag vuur 20 min. koken, of tot de aardperen gaar zijn.
  • 3 Verwijder de rozemarijn en pureer de rest met de staafmixer tot een gladde soep. Voeg ? van de slagroom toe en breng de soep op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel de soep over borden en garneer met de rest van de slagroom, de garnalen en de bieslook.

Romige aardpeersoep met Hollandse garnalen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept