Romig lentestoofpotje met kip

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met zout in 10 min. gaar. Smelt in een braadpan de boter. Bak de kipfilethaasjes in 3 min. rondom bruin aan. Neem ze uit de pan.
  • 2 Fruit de sjalot 1 min. in het bakvet. Strooi de bloem erover en bak 1 min. mee. Schenk het bier er langzaam en al roerend bij en breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag. Stoof de kiphaasjes 5 min. in het bier. Kook intussen de sperziebonen in water met zout in 6-8 min. beetgaar.
  • 4 Roer de crème fraîche door de kipstoof en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Verdeel het stoofpotje over de borden. Serveer met de sperziebonen en de krieltjes.

Romig lentestoofpotje met kip is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept