Rode ui met laurier

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan water met zout en het laurierblad aan de kook. Pel de ui; zorg dat de ui zoveel mogelijk in tact blijft. Kook de ui 7 min. en laat afkoelen in het kookvocht.
  • 2 Halveer de uien. Pers in een schaal de knoflook boven de olijfolie. Voeg de kruiden en zout en peper naar smaak toe. Schep de ui door de knoflook-kruidenmarinade. Marineer 15 min.
  • 3 Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Gril de ui in 3 min. per kant bruin en gaar. Leg de gegrilde ui op een schaal en bestrooi met (zee)zout.

Rode ui met laurier is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept