Pompoenquiche en geitenkaas en tomaatjes

4
55 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed de taartvorm met het bakpapier en het deeg. Snijd overhangend deeg af en gebruik dit om de zijkant volledig te bekleden. Prik met een vork gaatjes in de rand van het deeg.
  • 2 Kook de prei en pompoen samen 2 min. Giet de groenten af en laat goed uitlekken.
  • 3 Meng in een kom de groenten met de kaas, de slagroom, zout en peper. Schep het pompoen-preimengsel in de deegbodem. Leg de tomaatjes met de bolle kant op de taartvulling. Strooi er de rozemarijnnaaldjes over.
  • 4 Bak de taart in de voorverwarmde oven in 35 min. goudbruin en gaar.

Pompoenquiche en geitenkaas en tomaatjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pompoenquiche met koriander
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche met gerookte zalm en fetakaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenquiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept