Pittige noedelsoep met biefstuk

4
75 min-
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het vijfkruidenpoeder met het zout en wrijf hiermee de biefstuk in. Zet het vlees afgedekt tenminste 1 uur weg om de smaken in te laten trekken.
  • 2 Verhit in een koekenpan de plantaardige olie en bak de biefstuk ca. 4 min. om en om. Haal de biefstuk uit de pan en laat het vlees rusten onder aluminiumfolie.
  • 3 Breng de bouillon aan de kook en kook hierin de noedels volgens de aanwijzigen op de verpakking. Verdeel de noedels over de diepe borden of grote kommen.
  • 4 Kook de broccoli en de oesterzwammen net gaar in de bouillon. Voeg eerst de broccoli toe en daarna de oesterzwammen. Voeg de taugé als laatste toe. Warm de taugé alleen even mee, zodat die niet slap wordt.
  • 5 Schep de groenten en de bouillon over de noedels. Snijd de biefstuk in dunne plakken en verdeel ze over de soep.
  • 6 Bestrooi met de bosui en rode peper naar smaak.

Pittige noedelsoep met biefstuk is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept