Penne met tomatensaus, spinazie en ricotta

4
15 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de pastasaus.
  • 2 Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in handzame porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
  • 3 Giet de pasta af. Meng de pasta met de pastasaus en de spinazie. Voeg peper naar smaak toe.
  • 4 Schep de pasta op 4 borden en verdeel er de ricotta met 2 theelepeltjes in bergjes over.

Penne met tomatensaus, spinazie en ricotta is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept