Paprika met tomaatjessalade, radijs en kwarteleitjes

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de mooie blaadjes van de radijsjes. Doe de radijs en het blad in een kom met (ijs)koud water.
  • 2 Klop een vinaigrette van de azijn, de sjalot en de olijfolie. Schep de tomaatjes door de vinaigrette en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Snijd de radijs in dunne plakjes en schep ze ook door de vinaigrette.
  • 4 Kook de kwarteleieren in 2 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel de eieren. Halveer ze.
  • 5 Leg de paprika’s op 4 borden. Schep er de salade in. Leg de eieren op de salade. Droog de radijsblaadjes in de slacentrifuge. Garneer de paprika’s met een aantal pittige radijsblaadjes.

Paprika met tomaatjessalade, radijs en kwarteleitjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van roze kwarteleitjes
40 min
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept