Op-en-top Hollandse aardbeientaartjes

4
40 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de kletskoppen fijn in de keukenmachine en voeg de boter toe. Zet 4 papieren vormpjes in de muffinvorm, verdeel het koekmengsel over de vormpjes en druk deze ook aan de zijkanten aan tot je de vorm van een kuipje hebt. Zet de muffinvorm minimaal 20 min. in de koelkast.
  • 2 Schraap ondertussen met de punt van een scherp mesje het vanillemerg uit het stokje en voeg dit toe aan de slagroom. Klop met de mixer de slagroom met de suiker stijf. Snijd de aardbeien in partjes.
  • 3 Haal de muffinvorm uit de koelkast. Verwijder het papiertje van de koekjesbodem. Verdeel de room over de koekjesbodems.
  • 4 Verdeel de aardbeien over de taartjes en en rasp de citroenschil met een grove rasp over de taartjes. Serveer direct.

Op-en-top Hollandse aardbeientaartjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeientaartjes
185 min
Bekijk recept
Aardbeientaartjes met mascarpone
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaartjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaartjes met krokante bodem en vanillepudding
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept